Kontakti dhe Lokacioni

Adresa

Orari i Punës

Rr. Prishtinë – Gjilan,
nr. 34, Veternik 10000, Prishtinë, Kosovë

E Hënë – E Premtë

09:00 – 22:00

E Shtunë

12:00 – 19:00

Telefoni

   E-mail

+383 49 77 77 70     [email protected]

Çmoje oksigjenin për një shëndet më të mirë.

Koha për të vlerësuar oksigjenin në çdo frymëmarrje që marrim.

Oksigjeni ndihmon trupin të përtërijë vetitë e tij vetë-shëruese. Shumica e problemeve tona shëndetësore sot shkaktohen nga mungesa e oksigjenit të mjaftueshëm në nivel qelizor. Rritja e fluksit të oksigjenit në trupin tonë është i njohur për të ndihmuar në përshpejtimin e kohës së rikuperimit dhe ndihmon sistemin tonë natyror imunitar dhe përmirëson mirëqenien e përgjithshme, energjinë dhe fitnesin.

Tretmani me oksigjen hiperbarik (HBOT)

Tretmani me Oksigjen Hiperbarik përfshin frymëmarrjen e oksigjenit të pastër në një dhomë me presion të rritur atmosferik për të ndihmuar në përmirësimin e fuqive të rikuperimit natyral të trupit tonë.

Dhoma Hiperbarike OxyHelp

Teknologjia e fundit për t’ju ndihmuar t’i jepni një jetë të re trupit tuaj.

 

Oxylife I

Dhoma Hiperbarike OxyHelp është projektuar dhe ndërtuar sipas specifikimeve teknologjike shumë strikte.

  • Teknologji e avancuar
  • E lehtë dhe e sigurt për t’u përdorur
  • E përdorur me sukses në botë për më shumë se 15 vite
  • Ventilim i brendshëm i kontrolluar
  • Paneli i kontrollit dixhital me ekran
  • Kontroll automatik i presionit
  • Mekanizëm i dyfishtë i sigurisë mbi presion – manual dhe softuerik

Përfaqësues ekskluziv për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi

Tretmani me oksigjen hiperbarik është po aq e natyrshme sa frymëmarrja

Një nga metodat natyrore më efikase për të rritur performancën fizike dhe psiqike.

Procesi i marrjes së oksigjenit brenda një dhome nën presion ndihmon trupin të marrë oksigjen në sasi më të lartë dhe ta transportojë atë në plazmën e gjakut dhe lëngjet e tjera jetike të trupit.
Rritja e shpërndarjes së oksigjenit në indet e prekura nxitë rikuperimin dhe lehtëson dhimbjen.

Tretmani me Oksigjen Hiperbarik ofron lehtësim natyral për problemet e përditshme shëndetësore.

Tretmani me oksigjen hiperbarik është me shumë pak efekte anësore dhe kundërindikacione të mundshme.

 

Tretmani Hiperbarik është një fushë trajtimi plotësuese që mund të ndihmojë dhe të përmirësojë cilësinë e jetës.

Fillimisht e zhvilluar si një trajtim për sëmundjen e dekompresionit për zhytësit skuba që të rifitojnë ekuilibrin normal të presionit.