Dhomat hiperbarike të oksigjenit

OXYLIFE I - Dhoma Hiperbarike Premium Monoplace

 

 

Më të shëndetshëm me çdo frymëmarrje

  • Jep rezultate të shpejta dhe të mahnitshme.
  • Është menduar për njerëzit e të gjitha moshave, për t’i bërë ata të ndihen më të fortë, më të shëndetshëm, më energjikë dhe pa dhimbje.

Komoditet i brendshëm

  • Dera është e mbyllur me presion, nuk ka mentesha ose mekanizma tjetër mbyllës që mund t’i nënshtrohet stresit të ngarkesës me presion.
  • Kushinetat kundër fërkimit lejojnë lëvizjen e lehtë të rrëshqitjes së derës me dorë.
  • Lëkurë e brendshme anti-bakteriale.
  • Dyshek dhe jastëk me fibër rrëshirë me cilësi të lartë – 90% e materialit bazë është ajri për të ndihmuar në shpërndarjen e nxehtësisë dhe lagështisë së krijuar nga trupi gjatë terapisë. Lejon ventilim të mirë në të gjithë dhomën. Gjithashtu ju ndihmon të jeni të freskët në verë dhe të ngrohtë në dimër. – Prodhuar në Japoni.