Festimi i oksigjenit për të rinovuar jetën

Koha për të festuar oksigjenin në çdo frymëmarrje që marrim.

Oksigjeni ndihmon trupin të rinovojë vetitë e tij vetë-shëruese. Shumica e problemeve tona shëndetësore sot shkaktohen nga uria e oksigjenit në nivel qelizor. Nxitja e fluksit të oksigjenit në trupin tonë dihet se ndihmon në përshpejtimin e kohës së rikuperimit dhe ndihmon sistemin tonë natyror imunitar dhe përmirëson mirëqenien e përgjithshme, energjinë dhe fitnesin.

Terapia me oksigjen hiperbarik (HBOT)

Terapia me Oksigjen Hiperbarik (HBOT) është një procedurë në të cilën ne thithim oksigjen pothuajse të pastër brenda një dhome me presion të rritur atmosferik për të ndihmuar në përmirësimin e fuqive të rikuperimit natyral të trupit tonë.

Dhoma Hiperbarike OxyHelp

Teknologjia më e fundit për t’ju ndihmuar të jepni jetë të re në trupin tuaj

 

Oxylife I

Dhoma Hiperbarike OxyHelp është projektuar dhe ndërtuar sipas specifikimeve teknologjike shumë strikte.

  • Teknologji e avancuar
  • I sigurt dhe i sigurt për përdorim në shtëpi
  • Dizajni i përdorur me sukses në Japoni për më shumë se 15 vjet
  • Kosto të ulëta funksionale dhe mirëmbajtje të ulët
  • E hijshme, kompakte, e lehtë, e lehtë për t’u përdorur
  • Ventilim i kontrolluar i brendshëm
  • Paneli i kontrollit dixhital me ekran me prekje
  • Kontroll automatik i presionit
  • Mekanizëm i dyfishtë i sigurisë mbi presion – manual dhe softuer
  • Komandat e pasqyruara brenda dhe jashtë dhomës

Përfaqësues ekskluziv për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi

Terapia me oksigjen hiperbarik është po aq e natyrshme sa frymëmarrja

Një nga metodat natyrore më efikase për të rritur performancën fizike dhe njohëse.

Procesi i marrjes së oksigjenit brenda një dhome nën presion mund të ndihmojë trupin të marrë oksigjen në sasi më të larta dhe ta transportojë atë në plazmën e gjakut dhe lëngjet e tjera jetike të trupit. Rritja e shpërndarjes së oksigjenit në indet e prekura mund të nxisë rikuperimin dhe të sigurojë lehtësim.

Terapia me Oksigjen Hiperbarik për të ofruar një lehtësim natyral për problemet e përditshme shëndetësore

Terapia me oksigjen hiperbarik është joinvazive me shumë pak (dhe të rralla) efekte anësore dhe kundërindikacione të mundshme.

 

Terapia Hiperbarike është një fushë trajtimi plotësuese që mund të ndihmojë në një gamë të gjerë dhe të përmirësojë cilësinë e jetës.

Fillimisht e zhvilluar si një trajtim për sëmundjen e dekompresionit për zhytësit skuba që rishfaqen dhe duhet të rifitojnë ekuilibrin normal të presionit, Terapia me Oksigjen Hyperbaric ka gjetur aplikime të shumta për trajtimin e kushteve të ndryshme.

Aplikacionet

Terapia me oksigjen hiperbarik mund të bëjë mrekulli për të përmirësuar rikuperimin.